onsdag
apr172013

Matilda

Hejsan! Mina favorit böcker är "Jag såg honom först", Vem bryr sig" "Bara vänner typ". Jag har läst dom hur många gånger som helst, och tycker fortfarande dom är bra. Jag upptäckte dom i fyran, och jag gillar dom fortfarande, och nu går jag i sjuan. 

Men vad jag ville få fram är: Kan du inte skriva tre nya böcker om dom? Som tre efterföljare eller något? De skulle uppskattas stort. Skriv precis likadant fast om andra saker, typ.
Tacksam för svar, ännu tacksammare ifall du skriver tre sådana böcker till. Eller ja, skriv nio eller så många som möjligt.;) Är säker på att de är fler är jag som älskar dom!

Mvh Matilda:)


onsdag
nov302011

Martin

Jag heter Martin. Jag har precis läst ut din bok "dansfabriken FUNK". Jag tyckte den var väldigt bra och jag kunde inte sluta läsa när jag väl hade börjat. Men jag har bara några frågor.

När du var 12-13 år, vad hade du för drömmar och vad ville du bli? Varför valde du att bli författare? Vart får du inspiration från till dina böcker?

Är tacksam för svar.

M v h 

Martin

 

 

tisdag
aug022011

Cornelia

Namn:: Cornelia
Ämne: Du är grym.
 
Meddelande:: Hej, hm ... Eller ja, jag vet inte vad jag ska skriva riktigt.
Du är en riktigt duktig författare.
Jag älskar den där Hemligheter & pinsamheter.
Jag blev helt uppslukad av den boken.
Läste ut de två första delarna på en och samma kväll.
Det är kul att läsa & att skriva.
Jag skriver också, jätte mycket.
Jag vill bli författare när jag blir stor tror jag.
Nu skriver jag en bok, en deckare faktiskt.
Jag är på min 48:e sida.
I varje fall, när jag läser hemligheter & pinsamheter så känns det så värkligt, som om allt har hänt på riktigt. Som om det utspelar sig i mitt område, i joggingspåret & allt.
Men jag vill i alla fall att du ska veta att du är en grym författare, jag beundrar dina böcker & dig. Du är en förebild för mig.
När jag läser dina böcker blir jag glad.
Hoppas att du aldrig slutar skriva.
Med dina böcker gör du min vardag roligare.
Hoppas du har det bra ♥
 
Kramar från mig ( Cornelia )
 
söndag
jul312011

Amelia

Kjære Eva,
 
ville bare tenke deg for dine så fine bøker :) Min datter Amelia er 2 år gammel. Hun har Binta Dansar og Lalo trummar po polsk (vi er fra Polen) og hun elsker disse bøkene veldig mye. Tusen takk igjen.
 
Vennlig hilsen fra Polen
Malgosia :)
torsdag
maj192011

Rebecca

Hej, jag heter Rebecca och jag har läst " Jag såg honom först!", " Vem bryr sig!  och " Bara vänner typ". Jag tycker att dom är jättebra, och jag känner andra som också tycker det. Jag tycker om dom här tjejerna! Och jag vill läsa mer om dom. Det skulle vara superkul om du skrev en fortsättning, kanske den skulle kunna handla om när dom åker till Öland? Som du kanske har märkt så tycker jag verkligen om dina böcker! Jag tänker börja läsa på dina andra böcker också. Men fortsätt skriv! För du är superbra!